15 Ιουλίου, 2024
11 11 11 AM
SOCCA LEAGUE TO ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ
ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΙΥΑ
Latest Post
SOCCA LEAGUE TO ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΙΥΑ

ΟΡΑΜΑ/ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ρωτάτε & σας απαντάμε

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Περιγραφή

CALCETTO  Mini Soccer Club

Το αθλητικό μας κέντρο ιδρύθηκε στα τέλη του 2004,
με σκοπό να παρέχει τις καλύτερες αθλητικές δραστηριότητες για τον αθλητή καθώς και για ολόκληρη την οικογένεια.

Η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο , τη νεολαία και ιδιαίτερα την ενασχόληση της με τον αθλητισμό μας οδήγησε να ασχοληθούμε με το δυναμικό επιχειρηματικό χώρο του mini soccer.

Κάποτε, πριν από περίπου τρείς δεκαετίες, το ποδόσφαιρο της… αλάνας ήταν στο απόγειο της δημοφιλίας του, έχοντας εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές και εν δυνάμει ποδοσφαιριστές της εκάστοτε γειτονιάς που φιλονικούσαν μεταξύ τους για τα ποδοσφαιρικά πρωτεία.

Τα πρώτα «Mundialito» και «Calcetto» που έφεραν την επανάσταση στο άναρχο ποδόσφαιρο της… αλάνας, οριοθετώντας το και προσδίδοντας του καλύτερη οργάνωση και μια πιο νεωτεριστική εμπειρία.

Σήμερα, το Μίνι-Ποδόσφαιρο -όπως έχει επικρατήσει να ονομάζεται παγκοσμίως- με παραλλαγές όπως το 6Χ6, το 7Χ7, το 8Χ8 κλπ, έχει κάνει τεράστια άλματα προόδου στο τεχνικό κομμάτι, μιας και γήπεδα όλων των διαστάσεων, με προβολείς τύπου lux και ολοένα και πιο σύγχρονους συνθετικούς χλοοτάπητες βρίσκονται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και περιμένουν ανθρώπους όλων των ηλικιών & ικανοτήτων να τους πατήσουν και να ζήσουν τη δική τους ποδοσφαιρική ιστορία.

Το calcetto είναι ικανό να μεταφέρει την εμπειρία σας σε άλλο επίπεδο, συνδυάζοντας άρτια την τεχνογνωσία της εποχής (με τα πιο σύγχρονα μέσα και τις κατάλληλες διασυνδέσεις) με το οργανωτικό πνεύμα των ανθρώπων που το απαρτίζουν, σχεδιάζοντας ένα Μίνι-Ποδόσφαιρο οργανωμένο, με διαφάνεια και όσο το δυνατόν πιο «επίσημο», σε σημείο που να μπορεί να συγκριθεί με το κλασσικό ποδόσφαιρο (στυλ 11Χ11), που μοιραία δημιουργεί μια διαφορετική ίντριγκα, περισσότερο ενδιαφέρον και φυσικά είδωλα-πρότυπα μέσα στους κόλπους του.

Έτσι λοιπόν, οι τρείς βασικοί πυλώνες του οράματος μας είναι: η ευγενείς άμιλλα στο Ευ αγωνίζεσθαι, η Οργάνωση και η Συνέπεια, που όμως συνδέονται άρρηκτα με την αγνότητα και την αθωότητα που ανέκαθεν διέπνεε το εν λόγω σπορ. Όποιος λοιπόν, έχει το ίδιο όραμα, την ίδια θέληση και την ίδια δίψα για ένα τέτοιο Μίνι-Ποδόσφαιρο, διαφορετικό από μια απλή αφορμή για γυμναστική και χαβαλέ, αλλά μια ολόκληρη «ποδοσφαιρική πυραμίδα».

Το Μίνι-Ποδόσφαιρο δεν είναι απλά μια μορφή διασκέδασης, αλλά αντιθέτως είναι ένας τρόπος ζωής! Ήρθε η ώρα, η δημοφιλέστερη παραλλαγή του ποδοσφαίρου να πάρει επιτέλους την προβολή που της αξίζει! Εσύ θες να γίνεις κομμάτι της;

το calcetto mini soccer 6×6 σας προσκαλεί να έρθετε και να γνωρίσετε της  εγκαταστάσεις του με Καφετέρια, Αποδυτήρια και μεγάλο Parking.
Εκτός από τις υπηρεσίες 6×6 , το calcetto   Mini Soccer Club αναλαμβάνει και τη Διοργάνωση Τουρνουά ποδοσφαίρου, σχολικές εκδρομές, δημιουργική απασχόληση καθώς και παιδικά πάρτι.

 6×6 

Επιπλέον παροχές

 • Στολές/Μπάλλα
 • Διαιτητής
 • Αποδυτήρια
 • Ντουζ
 • Internet

i Δελτίο Τύπου Καταστήματος

 • Τρόποι Πληρωμής:
 •  Μετρητά
 • Κάρτα
 • Τρόποι Προσέγγισης:
 •  ΤΑΧΙ
 • Τιμή Ανά Άτομο:
 •  5-8€

Συχνές ερωτήσεις

 • Το CALCETTO mini Soccer Club, είναι ο ιδανικότερος χώρος άθλησης και διασκέδασης για όλους τους λάτρεις του ποδοσφαίρου, μικρούς – μεγάλους, ερασιτέχνες και αθλητές.

  Το Club μας διαθέτει γήπεδo 6×6 με τελευταίας γενιάς χλοοτάπητες, τον καλύτερο δυνατό φωτισμό και πλήρως εξοπλισμένα αποδυτήρια.

  Αποφασίστε με την παρέα σας για την ημέρα και την ώρα και κάνετε κράτηση ενός γηπέδου!
 • Το club μας συμβάλει στην διασκέδασή σας, φροντίζοντας να σας βρει αντίπαλο στα μέτρα σας ή να σας κλείσει ένα γήπεδο κατά αποκλειστικότητα.
 • Δημιουργώντας καινούργιους φίλους….

  Είσαι μόνος; Οι φίλοι σου δεν συμμερίζονται την αγάπη σου για το ποδόσφαιρο; Μην στενοχωριέσαι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος, κάλεσέ μας να σου βρούμε ομάδα που να σου ταιριάζει.
 • Διοργανώνουμε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα διαφορετικών δυνατοτήτων ώστε να είναι για όλους ανταγωνιστικά και ενδιαφέροντα.