09 Ιουνίου, 2023
11 11 11 AM
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ
ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΙΥΑ
ΒΡΑΔΙΑ ΤΕΛΙΚΩΝ CALCETTO CUP
ΒΡΑΔΙΑ ΤΕΛΙΚΩΝ OPAP UNILEAGUE
ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ
Latest Post
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΙΥΑ ΒΡΑΔΙΑ ΤΕΛΙΚΩΝ CALCETTO CUP ΒΡΑΔΙΑ ΤΕΛΙΚΩΝ OPAP UNILEAGUE ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ

Σχολικές εκδρομές

AΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ADVENTURE PARK

Εκπαιδευτικές σχολικές εκδρομές στο «Πάρκο του Calcetto»

Σχολικές επισκέψεις στο αθλητικού  και  περιβαλλοντικού περιεχομένου 

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Σας ενημερώνουμε πως μπορείτε να προγραμματίσετε μια εκπαιδευτική εκδρομή για το σχολείο σας στον αθλητικό μας πολυχώρο στο Ρέθυμνο. Είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε την εκδρομή και εσείς και οι μαθητές σας! Σκοπός μας είναι να δώσουμε  την δυνατότητα στα παιδιά, με μία εκδρομή να μπορέσουν να εξερευνήσουν την φύση και να κάνουν μία πρώτη γνωριμία με αθλήματα τα οποία γίνονται σε φυσικό περιβάλλον.

Μαθαίνουμε με το παιχνίδι και το προσωπικό βίωμα

Εκπαιδευτική σχολική εκδρομή;

Προορισμός «Το Παρκο του calcetto»!

Γιατί; Γιατί στο βιωματικό θεματικό πάρκο για παιδιά οι σχολικές εκπαιδευτικές εκδρομές είναι πολύ πολύ διαφορετικές από όσα έχουμε συνηθίσει.

Στο « Παρκο του calcetto»τα παιδιά δεν «περνούν» απλώς τον χρόνο τους. Με ένα πρωτότυπο παιδαγωγικό πρόγραμμα που στηρίζεται στο βίωμα και το παιχνίδι, εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:

·  Περιβαλλοντικό πάρκο “ΒΙΟΤΟΠΟΙ”-Γήπεδο ποδοσφαίρου –Πίστα Ποδηλασίας  ( μικρή χωμάτινη ποδηλατική διαδρομή τεχνικής ) –Γήπεδο volley –Τραμπολίνο –Αναρρίχηση –Πινγκ-πονγκ –Ηλεκτρονικό μπάσκετ –Maxi trampoline -ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

Τα μαθήματα γίνονται από έμπειρους εκπαιδευτές. Η διεύθυνση και οι εκπαιδευτές του κέντρου λειτουργούμε σαν ομάδα, έχουμε γνώση των ιδιαιτεροτήτων της εκπαίδευσης παιδιών και έχουμε μεριμνήσει ώστε μαζί με την εκπαίδευση να προσφέρουμε ένα φιλικό και ψυχαγωγικό περιβάλλον για τους μαθητές και τους δασκάλους τους. Είμαστε βέβαιοι ότι οι μαθητές θα μείνουν ενθουσιασμένοι και αυτό θα δημιουργήσει θετικά βιώματα και θα συμβάλει στους στόχους μιας ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ εκπαίδευσης. Η εκδρομή αυτή θα προωθήσει στα παιδιά τον αθλητισμό ως τρόπο ζωής και την επαφή με την φύση ως ανάγκη για την σωματική και ψυχική υγεία.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπορούν να γίνουν εκδρομές για 30-350 μαθητές / μαθήτριες. Οι μαθητές χωρίζονται σε ομάδες και εναλλάσσονται στις δραστηριότητες με τρόπο ώστε όλοι να περνάνε από όλες τις δραστηριότητες. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής των δραστηριοτήτων που ενδιαφέρουν το σχολείο ώστε να διαμορφωθεί η εκδρομή σύμφωνα με τις ανάγκες – δυνατότητες του κάθε σχολείου. Όλες οι δραστηριότητες προσφέρονται με την μορφή μαθήματος, καθοδηγούνται και επιβλέπονται απόλυτα  από τους έμπειρους εκπαιδευτές μας (υπάρχει το λιγότερο ένας εκπαιδευτής σε κάθε δραστηριότητα).

Σε περίπτωση ύπαρξης κάποιων μαθητών που αντικειμενικά αδυνατούν να πληρώσουν το κόστος της εκδρομής κατόπιν συνεννόησης θα προσπαθήσουμε να μην αποκλειστούνε από την εκδρομή.

Ο χώρος παρέχει απόλυτη ασφάλεια, είναι οριοθετημένος και επιτηρούμενος από καταρτισμένο προσωπικό.

Στο «Πάρκο του calcetto » η σχολική εκδρομή είναι μια αξέχαστη παιδαγωγική εμπειρία. Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά να την ζήσουν!