24 Μαΐου, 2024
11 11 11 AM
SOCCA LEAGUE TO ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ
ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΙΥΑ
Latest Post
SOCCA LEAGUE TO ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΙΥΑ

Σχολικές εκδρομές

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ADVENTURE PARK

Εκπαιδευτικές σχολικές εκδρομές στο «Πάρκο του Calcetto»

Λεπτομέρειες για την οργάνωση της εκδρομής:

 

Τα παιδιά μόλις έρθουν στο χώρο μας τα αναλαμβάνουν οι έμπειροι εκπαιδευτές μας πλήρως και ακολουθούν το πρόγραμμα δραστηριοτήτων τους.

 

Οι μαθητές κάνουν κύκλο περνώντας από όλες τις δραστηριότητες κατά γκρουπ, ανάλογα με την ηλικία τους και με τον προγραμματισμό που έχει γίνει, ώστε να γνωρίσουν όλες τις δραστηριότητες που έχουν στο πρόγραμμα τους. Στο τέλος μένει ελεύθερος χρόνος για να επιλέξουν ελευθέρα  οποία δραστηριότητα θέλουν ξανά να συμμετέχουν χωρίς έξτρα εισιτήριο.

 

Εξαίρεση σε αυτό αποτελεί το περιβαλλοντικό πάρκο και το maxitrampoline.

Στο πάρκο γίνεται μια ξενάγηση 30 λεπτών η οποία δεν επαναλαμβάνεται.

Στο maxitrampoline (αν αυτό είναι στο πρόγραμμα) περιλαμβάνεται ατομική 5λεπτη εκπαίδευση για μια φορά και μετά αν κάποιο παιδί επιθυμεί μπορεί να αγοράσει εκ νέου ατομικό εισιτήριο.

Όσο αφορά τους γονείς αν θέλουν να συμμετέχουν σε κάποια αθλητική δραστηριότητα ή την ξενάγηση του πάρκου μπορούν να το κάνουν αγοράζοντας ατομικό εισιτήριο που θα πάρουν από το χώρο (εναλλακτικά μπορεί να έχει γίνει κάποια συμφωνία πιο πριν στο ποιες δραστηριότητες θέλουν να συμμετέχουν). Συνήθως οι δραστηριότητες που συμμετέχουν είναι η ξενάγηση στο περιβαλλοντικό πάρκο και το maxi trampoline και πάντα ξεχωριστά και όχι εις βάρος των παιδιών για τα οποία είναι η εκδρομή. Προτεραιότητα για μας αποτελούν τα παιδιά και φυσικά δεν επηρεάζεται το βασικό τους πρόγραμμα από τις δραστηριότητες των γονέων – συνοδών.

 

ΦΑΓΗΤΟ

Για τα παιδιά προτείνονται τα 3 μενού που παρουσιάστηκαν παραπάνω.

Έχει γίνει εκ μέρους σας η παραγγελία του φαγητού και στα παιδιά σερβίρονται τα μενού. Καλό θα είναι να έχει επιλεγεί ένα μενού π.χ. το μενού 1 για όλα τα παιδιά. Τα παιδιά πηγαίνουν για φαγητό ανάλογα με το γκρουπ που είναι χωρισμένα και όχι όλα μαζί. Το φαγητό είναι εναρμονισμένο ως διάλειμμα στο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων.

Επομένως, για τον βέλτιστο προγραμματισμό της εκδρομής και με σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα για παιδιά και συνοδούς επιθυμούμε να έχει οριστικοποιηθεί από πριν

— το πρόγραμμα δραστηριοτήτων των παιδιών

— αν υπάρχουν γονείς και το δικό τους πρόγραμμα αν θέλουν να συμμετέχουν κάπου ομαδικά (π.χ. περιβαλλοντικό πάρκο)

— τα μενού παιδιών και συνοδών

 

Τέλος, όσο αφορά την πληρωμή της εκδρομής πάγια τακτική μας είναι να υπάρχει μία συλλογική και όχι ατομική διαχείριση των χρημάτων (θα πρέπει δηλαδή να έχουν μαζευτεί όλα τα χρήματα για τις δραστηριότητες και τα φαγητά που έχουν συμφωνηθεί).

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία-επεξήγηση είμαι την διάθεση σας στα τηλέφωνα 2831020004-6937111621

ΦΩΛΙΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ifolinas.asa.sports@gmail.com

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ ΣΑΣ

AΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ADVENTURE PARK

Εκπαιδευτικές σχολικές εκδρομές στο «Πάρκο του Calcetto»

Σχολικές επισκέψεις στο αθλητικού  και  περιβαλλοντικού περιεχομένου 

Το ADVENTURE PARK απευθύνεται σε μαθητές όλων των σχολικών βαθμίδων.

Προσαρμόζοντας κάθε φορά το πρόγραμμα και τις δραστηριότητες στην ομάδα που υποδέχεται, υπόσχεται να χαρίσει στους μαθητές σας μία αξέχαστη σχολική εκδρομή!

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

Σας ενημερώνουμε πως μπορείτε να προγραμματίσετε μια εκπαιδευτική εκδρομή για το σχολείο σας στον αθλητικό μας πολυχώρο στο Ρέθυμνο. Είμαστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε την εκδρομή και εσείς και οι μαθητές σας! Σκοπός μας είναι να δώσουμε  την δυνατότητα στα παιδιά, με μία εκδρομή να μπορέσουν να εξερευνήσουν την φύση και να κάνουν μία πρώτη γνωριμία με αθλήματα τα οποία γίνονται σε φυσικό περιβάλλον.

Μαθαίνουμε με το παιχνίδι και το προσωπικό βίωμα

Εκπαιδευτική σχολική εκδρομή;

Προορισμός «Το Παρκο του calcetto»!

Γιατί; Γιατί στο βιωματικό θεματικό πάρκο για παιδιά οι σχολικές εκπαιδευτικές εκδρομές είναι πολύ πολύ διαφορετικές από όσα έχουμε συνηθίσει.

Στο « Παρκο του calcetto»τα παιδιά δεν «περνούν» απλώς τον χρόνο τους. Με ένα πρωτότυπο παιδαγωγικό πρόγραμμα που στηρίζεται στο βίωμα και το παιχνίδι, εμπλουτίζουν τις γνώσεις τους.

Είναι ένας χώρος, μοναδικός, όπου χάρη στο παιχνίδι και στην κίνηση ενεργοποιείται το μυαλό, η ψυχή και το σώμα μας.

Εδώ γελάμε, παίζουμε, ιδρώνουμε, λερωνόμαστε, και χαιρόμαστε την κάθε στιγμή παρέα με τους φίλους μας!

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:

·  Περιβαλλοντικό πάρκο “ΒΙΟΤΟΠΟΙ”-Γήπεδο ποδοσφαίρου –Πίστα Ποδηλασίας  ( μικρή χωμάτινη ποδηλατική διαδρομή τεχνικής ) –Γήπεδο volley –Τραμπολίνο –Αναρρίχηση –Πινγκ-πονγκ –Ηλεκτρονικό μπάσκετ –Maxi trampoline -ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ

Τα μαθήματα γίνονται από έμπειρους εκπαιδευτές. Η διεύθυνση και οι εκπαιδευτές του κέντρου λειτουργούμε σαν ομάδα, έχουμε γνώση των ιδιαιτεροτήτων της εκπαίδευσης παιδιών και έχουμε μεριμνήσει ώστε μαζί με την εκπαίδευση να προσφέρουμε ένα φιλικό και ψυχαγωγικό περιβάλλον για τους μαθητές και τους δασκάλους τους. Είμαστε βέβαιοι ότι οι μαθητές θα μείνουν ενθουσιασμένοι και αυτό θα δημιουργήσει θετικά βιώματα και θα συμβάλει στους στόχους μιας ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ εκπαίδευσης. Η εκδρομή αυτή θα προωθήσει στα παιδιά τον αθλητισμό ως τρόπο ζωής και την επαφή με την φύση ως ανάγκη για την σωματική και ψυχική υγεία.

Περισσότερες πληροφορίες

Μπορούν να γίνουν εκδρομές για 30-350 μαθητές / μαθήτριες. Οι μαθητές χωρίζονται σε ομάδες και εναλλάσσονται στις δραστηριότητες με τρόπο ώστε όλοι να περνάνε από όλες τις δραστηριότητες. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής των δραστηριοτήτων που ενδιαφέρουν το σχολείο ώστε να διαμορφωθεί η εκδρομή σύμφωνα με τις ανάγκες – δυνατότητες του κάθε σχολείου. Όλες οι δραστηριότητες προσφέρονται με την μορφή μαθήματος, καθοδηγούνται και επιβλέπονται απόλυτα  από τους έμπειρους εκπαιδευτές μας (υπάρχει το λιγότερο ένας εκπαιδευτής σε κάθε δραστηριότητα).

Σε περίπτωση ύπαρξης κάποιων μαθητών που αντικειμενικά αδυνατούν να πληρώσουν το κόστος της εκδρομής κατόπιν συνεννόησης θα προσπαθήσουμε να μην αποκλειστούνε από την εκδρομή.

Ο χώρος παρέχει απόλυτη ασφάλεια, είναι οριοθετημένος και επιτηρούμενος από καταρτισμένο προσωπικό.

Στο «Πάρκο του calcetto » η σχολική εκδρομή είναι μια αξέχαστη παιδαγωγική εμπειρία. Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά να την ζήσουν!

Να σημειωθεί ότι στο πάρκο λειτουργεί πλήρως εξοπλισμένη καφετέρια  όπου τα παιδιά μπορούν να φάνε και να πιουν το χυμό τους. Και όπως αρμόζει στις παραδόσεις της φιλοξενίας, το καφεδάκι και το γεύμα των συνοδών κερασμένα  από εμας.

 

 

 

 

 

 

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

ΔΙΑΡΚΕΙΑ-

4-7 ώρες

ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

Μέγιστος αριθμός ημερησίως: 350 μαθητές

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Εξωτερικές και υπαίθριες  δραστηριότητες

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Kλειστά αθλητικά παπούτσια, καπέλο και ατομικό παγούρι

ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ

Καφετέρια πλήρως εξοπλισμένη για καφέ σνακ και φαγητό

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

Προσωπικό πιστοποιημένο για Πρώτες Βοήθειές

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Τιμή εισιτηρίου / παιδί: 9 ή 12 ευρώ

 

 

 

AΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ADVENTURE PARK– ΚΑΣΤΕΛΑΚΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΗΜΕΡΗ

ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

NO.1 “EXTREME ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΗΣ”                              12 ευρώ ανά μαθητή:  ποδόσφαιρο, τραμπολίνο, βόλεϊ, υπαίθριες δραστηριότητες, γυμναστική για όλους, ποδηλασία βουνού, πινγκ πονγκ,   μπάσκετ συναγωνισμού , αναρρίχηση, maxi trampoline (τραμπολίνο με λάστιχα), τοξοβολία, ξενάγηση στο περιβαλλοντικό πάρκο.

NO.2 “ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΗΣ”                                                9 ευρώ ανά   μαθητή:                ποδόσφαιρο, τραμπολίνο, βόλεϊ,  υπαίθριες δραστηριότητες, γυμναστική για όλους , ποδηλασία βουνού, Πινγκ πονγκ, , αναρρίχηση,  μπάσκετ συναγωνισμού , τοξοβολία. ξενάγηση στο περιβαλλοντικό πάρκο.

*Οι εκπαιδευτικοί θα χρειαστεί να συμμετέχουν μόνο στην ξενάγηση στους Βιότοπους για εκπαιδευτικούς λόγους.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕΝΟΥ                                               Κόστος 6-7-9 € ανά μαθητή

Για την διατροφή των μαθητών το καφέ-εστιατόριο μας προτείνει 3 παραδείγματα μενού πάντα με φρέσκα και αγνά υλικά και καλά προετοιμασμένα:

Μενού 1:  1 χοιρινό σουβλάκι κ 1 μπιφτέκι με πατάτες τηγανιτές-σαλάτα της εποχής. (6 ευρώ)

Μενού 2:  2 χοιρινά σουβλάκια με πατάτες τηγανιτές  και σαλάτα της εποχής. (7 ευρώ)

Μενού 3:  Ποικιλία σχάρας  με 2 χοιρινά σουβλάκια, μπιφτέκι και λουκάνικο συνοδευμένο από πατάτες τηγανιτές και σαλάτα της εποχής.  (9 ευρώ)

Όλες οι δραστηριότητες είναι πλήρως καθοδηγούμενες από έμπειρους και καταρτισμένους παιδαγωγούς-εμψυχωτές καθόλη την διάρκειά τους.

*Ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε θα υπάρχουν ανοικτές και οι υπόλοιπες δραστηριότητες του πολυχώρου όπου οι μαθητές θα μπορούν να συμμετέχουν με ένα έξτρα ατομικό εισιτήριο που θα εκδίδουν στο χώρο με το ανάλογο οικονομικό κόστος.

Π.χ. εισιτήριο πολυαθλητής έξτρα δραστηριότητα “MAXI TRAMPOLINE” ατομικό εισιτήριο 4 ευρώ

Οι μαθητές που θα το επιλέξουν, με έξτρα χρέωση, θα μπορούν να κάνουν και δραστηριότητες που δεν συμπεριλαμβάνονται στο αρχικό εισιτήριο τους.

Αν δεν επιθυμείτε να υπάρχουν ανοικτές δραστηριότητες που είναι εκτός του προγράμματος που έχετε επιλέξει με εξτρά εισιτήριο πρέπει να το δηλώσετε εδώ π.χ. maxi trampoline.

> Η ψυχαγωγία των παιδιών μέσα από την κίνηση, το παιχνίδι και την ολική εμψύχωση.

> Η γνώση με τρόπο βιωματικό.

> Η καλλιέργεια των φυσικών ικανοτήτων.

> Η ανάπτυξη των αντιληπτικών ικανοτήτων με έμφαση στις κιναισθητικές δεξιότητες και ικανότητες συντονισμού.

> Η παρότρυνση για επίλυση προβλημάτων προκειμένου να επιτευχθεί ένας στόχος.

> Η προώθηση του ομαδικού πνεύματος και της συνεργασίας-επικοινωνίας.

> Η αυτοπειθαρχία μέσα από την τήρηση των κανόνων.

> Η ευγενής άμιλλα.
Οργανώστε την σχολική σας εκδρομή!

Στείλτε μας μήνυμα για να οργανώσουμε την εκδρομή σας στην ημερομηνία που σας εξυπηρετεί.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ!